zamanaşımına uğrayan (skt’si dolmuş) suç
Yanıt yaz
KOU SFK LogoKOU SFK Forum

Kocaeli Üniversitesi Siyaset Felsefesi Kulübü'nün tartışma ve kaynak paylaşım forumu.

Hızlı Bağlantılar

AnasayfaYeni KonuEtik İlkelerBaşvurularKulüp Sitesi

Bizi Takip Edin

Etkinliklerimizden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edin.

© 2026 KOU Siyaset Felsefesi Kulübü. Tüm hakları saklıdır.

Kullanım ŞartlarıEtik İlkelerAydınlatma MetniÇerez PolitikasıKünyeHukuki Bildirim
KOU SFK LogoKOU SFK Forum
AnasayfaYeni KonuKulüp Sitesi
Giriş yapKayıt ol
Forum / Genel Tartışma (Serbest Kürsü)

zamanaşımına uğrayan (skt’si dolmuş) suç

Bildir
MA@maykilscottüye3 Eyl 2026 20:29
5 yanıt59 görüntülenme
0

suçlarda zamanaşımı neden var? 25 yıl yakalanamadıysan helal olsun sen hak ettin özgürlüğü "biz de seni bulduk ama bu saatten sonra napalım, iş işten geçti." demek için mi? tam olarak dayanağı nedir bu zamanaşımının, suçun tarihi mi geçiyor? suç tarihi geçen bir şey mi?

Yanıt yazmak için giriş yap veya üye ol.

5 yanıt

En eskiEn yeniEn beğenilen
  • AS@asymoderatör3 Eyl 2026 22:08

Aynı soru zamanında beni de düşündürmüştü. İlk bakışta saçma ve adaletsiz geliyor, sanki suçlunun yanına kâr kalıyormuş gibi. Ama burada asıl mesele devletin "ben zamanında görevimi yapamadım, bu saat

Devamını okumak için giriş yapın veya üye olun

Giriş yapÜye ol
    0
    Bildir
  • @asy

Aynı soru zamanında beni de düşündürmüştü. İlk bakışta saçma ve adaletsiz geliyor, sanki suçlunun yanına kâr kalıyormuş gibi. Ama burada asıl mesele devletin "ben zamanında görevimi yapamadım, bu saat

MA@maykilscottüye3 Eyl 2026 22:33
    Üyelere özel içerik
    0
    Bildir
  • @maykilscott

Bu içerik henüz görüntülenmedi - devamını okumak için giriş yap veya üye ol.

AS@asymoderatör3 Eyl 2026 23:03
    Üyelere özel içerik
    0
    Bildir
  • @asy

MA@maykilscottüye4 Eyl 2026 17:55
    Üyelere özel içerik
    0
    Bildir
  • @maykilscott

AS@asymoderatör4 Eyl 2026 19:07(düzenlendi)
    Üyelere özel içerik
    0
    Bildir
Konu Bilgisi
KategoriGenel Tartışma (Serbest Kürsü)
Açılış3 Eyl 2026 20:29
Son etkinlik4 Eyl 2026 19:07
Yanıt5
Görüntülenme59
Katılımcılar
AS
@asy3
Diğer Tartışmalar
📢 DUYURU!@siyasetfelsefesikulubu(S*** F*** K***)· 19 Eyl 2026 00:14ESG’nin son videosu@josephstealin· 11 Eyl 2026 20:00Recep Tayyip Erdoğan’ın Ülkemize yaptıkları@ateistrahip· 9 Eyl 2026 16:06Topluluk Sürüm Notları@metehansenyer(M*** Ş***)· 8 Eyl 2026 15:19Bilimsel Çalışmalarda Hayvan Dostlarımızın Katledilmesi@dr_teksasli_fedai(E*** A***)· 6 Eyl 2026 16:00Tanımsız bir soruna muğlak bir çözüm@paul_treville· 6 Eyl 2026 15:46